Vi har en lång historia av nöjda kunder!

Inget jobb är för litet och inget är för stort. Nedan ser ni ett urval av vad vi kan göra men om ni har andra uppdrag som skulle passa oss så tveka inte att höra av er. Vi svarar gärna på alla era frågor över telefon, mail eller ännu hellre, om ni kommer förbi vårt Gardencenter

Vi lämnar inga kunder utan att de känner sig 100% nöjda!

Allt inom trädgård och anläggning

Plattsättning, byggnation av murar, planteringar,

Trädgårdsdesign/skötsel

Vi skräddarsyr efter kundens behov och önskemål. Trädgårdsritningar, växtförslag, skötsel/skötselråd och annan rådgivning. Vi erbjuder även löpande underhåll av trädgårdar.

Grävning/schaktning

Vi utför alla former av grävarbete såsom dränering, urgrävning för uppfarter, häckar, bortschaktning av träd, buskar och förberedande för markarbete

Byggnationer, trädäck, utekök, pergola m.m.

Vi gör all typ av byggnation och renoveringar. Behöver ni hjälp med att rita eller söka bygglov? Vi har utbildad och kunnig personal som hjälper er att ta fram allt som behövs enligt gällande byggnorm. Vi bygger även trädäck, utekök och pergola efter kundens önskemål och tankar. Både i trämaterial samt betong. Vi gjuter även bänkskivor efter önskemål.

Anläggning trädgårdsdammar och badbara dammar, vattenfall både inomhus och utomhus samt montering av swimmingpooler.

Kort sagt, vi gör allt som rör vatten.

Återförsäljare samt montörer av sedum tak

Via vår partner Byggros erbjuder vi sedum taket Diadem. För visning besök gärna vårt gardencenter!

Försäljning av allt inom trädgård

Besök gärna vårt gardencenter. Återförsäljare av skånegräs, Starka marksten, inne & uteväxter, designartiklar till hemmet, smycken, pumpar, filter, kallvattenfisk, liner m.m.

Kranbil/Grusterminal

Vi har en egen kranbil i maskinparken och utför alla typer av transporter, schaktarbete & lyft. Vi har även egen grusterminal som tillhandahåller bland annat stenmjöl, barkmull, bärlag, diabaskross, sprängstensblock, sjösten m.m.

Uthyrning

Markvibratorer (Padda), dammsugare för städning av bottensegment av trädgårdsdammar.